ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε σύγχρονα και αποδοτικά websites καθώς και eshops για την επιχείρησή σου σχεδιασμένα αποκλειστικά για εσάς. 

Υποστήριξη

Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για WordPress, Joomla, blogger, Woocommerce αλλα και για οποιαδήποτε αλλη γνωστή ή custom πλατφόρμα.

Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση ή την ανανέωση της ιστοσελίδα σας, ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για σας στον μοντέρνο αλλά εύχρηστο για τον χρήστη σχεδιασμό

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε επίσης την κατοχύρωση ονόματος, καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.  Τις υπηρεσίες μας συμπληρώνουν η επαγγελματική φωτογράφιση και επεξεργασία των φωτογραφιών του χώρου και των προϊόντων σας καθώς και ο σχεδιασμός κάθε είδους εντύπων, καρτών και εταιρικών λογοτύπων.


Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα ή εφαρμογή, χρειάζεται τεχνική υποστήριξη. Η ιστοσελίδα για να διατηρήσει την σωστή και ασφαλή παρουσία της στο διαδίκτυο θα πρέπει να αναβαθμίζεται με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού. Αν δεν αναβαθμιστεί θα κινδυνεύει να πέσει θύμα εισβολέων (χάκερς) με σκοπό την εισαγωγή κακόβουλων links και scripts. Μετά απο μία παραβίαση ασφάλειας του website σας τα πράγματα αρχίζουν και χτυπάνε αντίστροφα με αποκλεισμό απο τους μηχανισμούς αναζήτησης, δυσλειτουργίες πλοήγησης απο τους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδα κ.α. Χρειάζεστε επίσης υποστήριξη στη ρύθμιση των mailboxes σας, και στην δημιουργία των εταιρικών σας email γιατι και σε αυτά μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί. Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για WordPress, Joomla, Magento, Woocommerce, Virtuemart αλλα και για οποιαδήποτε αλλη γνωστή ή custom πλατφόρμα.


Συντήρηση Ιστοσελίδας

Το πιο συμαντικό κομμάτι μιας αποτελεσματικής προβολής ιστοσελίδας, είναι η σωστή παρουσίασή της από άποψη σχεδιασμού, λειτουργικότητας είτε αυτή αφορά μια προσωπική, είτε μια εταιρική ιστοσελίδα.
Η τεχνολογία συνεχώς προχωράει και είναι σημαντικό να την ακολουθείτε, αφού ως κάτοχος μιας ιστοσελίδας αφιερώσατε χρόνο ίσως και χρήμα για να την αποκτήσετε.
Ίσως κάποιοι να μην έχετε τον χρόνο για να συντηρείτε οι ίδιοι την ιστοσελίδα σας, να θέλετε μια ανανέωση και δεν ξέρετε τον τρόπο ή απλά να θέλετε μια τεχνική υποστήριξη.
Αναλαμβάνουμε λοιπόν την συντήρηση ή την ανανέωση της ιστοσελίδα σας, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα για σας, στοχεύοντας στην καλύτερη λειτουργικότητα, στον μοντέρνο αλλά εύχρηστο για τον χρήστη σχεδιασμό και στην υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης σε βάθος χρόνου.
Στόχος μας πρώτα απ’ όλα είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.